L'Hospital General Universitari d'Alacant s'ha introduït en l'última setmana en l'ambient nadalenc, amb la celebració de diversos actes, dirigits especialment als més xicotets, un concurs de dibuix per a fills de treballadors, així com la tradicional decoració de les plantes i serveis, que es transformen per complet en aquestes dates, amb la finalitat de convertir el centre en un lloc més amable, concorde a aquesta època de l'any.

Hui ha tingut lloc un acte molt especial, el 'Concert Nadalenc de presentació del Cor del Departament', el primer creat en el si d'un hospital a la Comunitat Valenciana, impulsat per la Direcció del Departament.

Aquesta coral porta aproximadament sis mesos en actiu, sota la direcció d'Alejandro Huertas i Julia Narro, i està integrada per al voltant de 45 professionals sanitaris, alguns en actiu i uns altres ja jubilats.

"Forma part d'un projecte de la Direcció que consisteix a obrir l'hospital a la ciutat d'Alacant i humanitzar-lo a través de la música", ha subratllat el director d'Infermeria, Juan Félix Coello.

El Concert Nadalenc s'ha celebrat en la Claraboia de l'Hospital i s'han interpretat una desena de temes, com 'Benedicat Vobis' de Häendel, 'Más allá' de Gloria Estefan o 'El pequeño tamborilero' d'Harry *Simeone.

Les melodies han atret a treballadors i usuaris, que s'han acostat a gaudir d'aquest cor que hui ha fet el seu primer recital, esperant que "tinga un llarg recorregut per a amenitzar l'ambient sanitari", com han apuntat els seus integrants.