La Fundació Sambori convoca la 17 edició del Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià, un certamen dirigit a tots els estudiants de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. Totes aquestes institucions acadèmiques, com ara la Universitat d'Alacant (UA) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) formen part de l'organització d'aquesta iniciativa.

Tal i com s'exposa en les bases del certamen, els textos hauran de ser originals i inèdits, i amb una extensió d'entre 1 i 5 pàgines. Es podran presentar a concurs fins al pròxim 15 de març, a través de l'adreça de correu electrònic que figura en les esmentades bases, juntament amb el full d'inscripció.

Pot concórrer a aquest concurs l'alumnat universitari matriculat en el curs 2019-2020, tant de graus com de màsters o doctorats. El jurat atorgarà tres premis: el primer de 1000 euros, el segon de 750 euros i el tercer de 500 euros. Els relats guanyadors seran publicats en la web de la Fundació Sambori, així com en paper, dins de la col·lecció "Arc de Sant Martí" que edita la mateixa entitat. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc al mes de maig.