Alacant ha reunit més de mig miler d'escolars en la novena de les 13 jornades esportives adaptades que se celebren aquest curs a la província.

Organitzats per la Conselleria d'Educació i emmarcats en la 38a edició dels Jocs Esportius, aquesta és la segona jornada que acull la ciutat d'Alacant en la mateixa edició per la gran participació dels centres.

A l'Estadi Municipal d'Atletisme d'Alacant s'han citat en concret 580 persones entre alumnes, professors i col·laboradors, per a dur a terme activitats inclusives i oferir les mateixes oportunitats en la pràctica d'activitat física i de l'esport.

A més de les activitats esportives, els participants han gaudit d'un menjar de convivència, i els centres col·laboradors d'una visita cultural al Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ).

En la jornada inclusiva han participat el Raquel Payá de Dénia; Miguel Hernández, Bec de l'Àguila, L'Horta, IES Gaia i Azorín de Sant Vicent del Raspeig; El Tossal, Pedro Duque, Rabassa, IES 8 de Març, Santo Ángel de la Guarda, La Albufereta, Lo Morant, Azorín, Santo Domingo i Gloria Fuertes d'Alacant; Rajoletes i Infanta Elena de Sant Joan d'Alacant; Miguel de Cervantes, i el Col·legi San Alberto Magno de Monforte del Cid.

En la jornada han col·laborat la prefectura d'Educació a Alacant, l'Ajuntament d'Alacant, el Centre Penitenciari de Villena, l'IES 8 de Març d'Alacant, l'IES Haygón de Sant Vicent del Raspeig, Ortoprono Alicante, el centre educatiu ONCE d'Alacant i la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat.

Les pròximes cites dels Jocs Esportius Adaptats seran a l'abril i maig a Oriola i Alcoi, respectivament.