Obra guanyadora: "Et veig". Natividad Pamies Díez.

L'obra "Et veig" de la pintora crevillentina Natividad Pamies Díez ha sigut guardonada amb el premi del Certamen Mirades Internacional 2020 de la Fundació Jorge Alió. El treball de Pamies competia, en representació d'Espanya, amb altres 39 obres procedents de tot el món. Aquesta és la tercera ocasió que un artista espanyol s'alça amb el premi en els nou anys de vida del certamen.

La pintora crevillentina Natividad Pamies Díez.

El premi, a més del prestigi internacional per a l'artista, porta aparellada una dotació econòmica de 4.000 dòlars. El lliurament del guardó està previst que se celebre a la tardor del pròxim any en el transcurs del congrés que l'Acadèmia Americana d'Oftalmologia celebrarà a la ciutat de Las Vegas.

Natividad Pamies Díez és una pintora figurativa que centra la seua obra en la tècnica a l'oli. Ha participat en exposicions col·lectives i l'any 2017 va realitzar una exposició individual a la Casa de Cultura de Crevillent, que la va posicionar com una de les artistes de la província d'Alacant a tindre en compte en l'àmbit nacional i, ara, internacional.