ls alumnes dels col·legis de la provincia van gaudir d’un emocionant dia celebrant el 9 d’octubre. Aquesta data commemorem l’entrada a la Ciutat de València del rei Jaume I, l’any 1238.

El passat 8 d’octubre el col·legi Feyda d’Alacant va gaudir d’una divertidíssima gimcana, manualitats i activitats a l’aire lliure. Els alumnes d’infantil van treballar la motricitat fina amb divertides manualitats i la resta del col·legi gaudeix de les activitats organitzades pels alumnes de 4t ESO. Aquest any s’han centrat en la figura de Jaume I i la gran quantitat de llegendes que al voltant d’ell s’han generat.

La Fundació Educativa ACI - Col•legi Esclaves SCJ d’Alcoi van celebrar aquesta festivitat amb música i danses. L’alumnat de 4t d’ESO van llegir un manifest i també van ballar la dansa de la «Caterineta», el ball de la «Raspa» i una adaptació de la «Malaguenya de Barxeta». A més a més, l’alumnat de 3r cicle d’Ed. Primària va representar l’Auca de Jaume I i la bandeta del Col•legi Esclaves ha interpretat la popular cançó de «La manta al coll».