La sala multimèdia del Rectorat va acollir la setmana passada la presentació del llibre Paisaje, urbanismo y arquitectura en el campus de la Universidad de Alicante, una publicació que continua la senda del llibre editat per al 35è aniversari de la institució el 2014. El rector, Manuel Palomar, va ser l'encarregat de presidir l'acte, acompanyat del vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, i de l'editora del llibre, Elia Gutiérrez Mozo.

El llibre es divideix en tres apartats. El primer la forma les ponències que es van presentar en les "Jornades Paisatge, Urbanisme i Arquitectura" celebrades el mes de febrer passat en les quals es van abordar aquests temes des d'una perspectiva acadèmica i d'excel·lència del paisatge de la UA. La segona part és un llibre de botànica en el qual es dibuixa i es descriu el paisatge del campus, i compta amb 26 làmines.

Finalment, el tercer i últim apartat constitueix un autèntic viatge al passat i al futur. S'hi poden trobar des d'imatges d'arxiu dels primers exemplars de palmeres que van arribar a la universitat fins a un trajecte pel futur projectat per al campus tal com recull l'exposició que avui s'ha clausurat.