La Universitat d’Alacant va acollir dijous passat la clausura de l’edició del 2022 del projecte Gennera 5UCV Summit, un programa d’innovació i emprenedoria que va iniciar el Centre d’Ocupació de la UA l’any 2018 i que s’ha convertit en referent en la Comunitat Valenciana pel fet que s’ha replicat en totes les universitats públiques de la comunitat autònoma integrat en el programa Campus Emprenedor Innovador 5UCV.

L’acte de tancament de l’exercici fou presidit per la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de la UA, Rosario Ferrer, que va estar acompanyada per Teresa García Muñoz, directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

A més, la Universitat d’Alacant va organitzar, prèviament al lliurament de reconeixements, la conferència «En los límites del desafío», a càrrec de José J. Agudo, un conegut aventurer i emprenedor d’èxit.

A la sessió han assistit representants de les totes les universitats públiques valencianes. En concret, la UA ha acollit Inmaculada Rodríguez Moya, vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I; Esther Gómez, vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria d’Universitat Politècnica de València; Rafael García, director d’UVemprén de la Universitat de València, i Domingo Galiana, director de l’Observatori Ocupacional de la Universitat Miguel Hernández.