Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, i Miguel Campoy, conseller delegat de T2MAD, van signar la setmana pasada el contracte pel qual l’empresa amb seu social a Madrid es vincula al Parc Científic d’Alacant.

T2MAD és una empresa emergent tecnològica especialitzada a facilitar l’accés i protecció a actius físics i digitals que ofereix amb T2Core l’única solució integral que suporta la transició al món físic dels documents electrònics, en garanteix la integritat, traçabilitat i inalterabilitat d’una manera transparent per a l’organització, i amb una integració mínima. Per a fer-ho es recolza en dues tecnologies principals: marca d’aigua digital i cadena de blocs.

Amb la seua vinculació al parc, T2MAD s’incorpora a un ecosistema d’empreses cientificotecnològiques que comparteixen una visió de futur centrada en la innovació i en la transferència de talent des de la Universitat d’Alacant.

Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, va assenyalar que amb «la incorporació de T2MAD es continua consolidant al parc científic un ecosistema digital i tecnològic molt potent per a la província d’Alacant». Miguel Campoy, conseller delegat de T2MAD, va valorar molt positivament la vinculació al parc «per les enormes possibilitats que ofereixen els grups d’investigació de la UA per a les empreses, en temes tan estratègics per a nosaltres com la intel·ligència artificial, així com en la nostra recerca contínua de sinergies amb empreses tecnològiques».