Més de 15 influencers, bloguers, instagramers i periodistes arribats de tot arreu de la Comunitat Valenciana han visitat Alcoi durant la Setmana Modernista i han pogut gaudir en primera persona dels encants i particularitats d'aquesta mostra cultural que ha comptat amb infinitat d'actes repartits en una extensa setmana i en els quals han participat pràcticament totes les entitats cíviques, culturals i socials de la ciutat. Això ha sigut possible gràcies a la invitació de l'Associació de Turisme Alacant Interior, entitat pertanyent a FEDAC (Federació d'Empreses de l'Alcoià i el Comtat).

Els influencers s'han endut una grata impressió del poder de convocatòria i de la varietat d'opcions d'oci i entreteniments desplegats pels alcoians en aquesta tercera edició de la Fira Modernista i n'han deixat constància en els seus respectius suports informatius, plataformes digitals, blogs, webs i xarxes socials; provocant així un efecte promocional multiplicador entre totes les persones que els segueixen.

El millor aparador possible per a Alcoi

En totes les seues xarxes socials es poden veure fotografies, vídeos i històries amb imatges i moments de la Fira Modernista d'Alcoi. Aqueix material, d'igual manera, s'utilitzarà per a la confecció d'una col·lecció que servirà per a la promoció de la fira del pròxim any i també de la Ruta Modernista d'Alcoi.

A més dels canals de comunicació i promoció de la fira habituals, la presidenta de l'Associació de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, considera que "és molt important comptar amb altres informadors com els influencers, que cobreixen i difonen un esdeveniment que es consolida com una gran oferta turística a la ciutat d'Alcoi, un esdeveniment donat suport per l'Associació des del primer any amb aquest tipus d'accions promocionals".

Amaya vol agrair el suport dels establiments associats que han acollit a totes aquestes persones en les seues dependències. A més, el Patronat de Turisme Costa Blanca ha permés l'Associació de Turisme disposar de mitjans econòmics, a través d'una línia nominativa, per a costejar aquestes accions de promoció.

Alguns dels influencers que han acudit a la Fira modernista són: @menudosviajeros, @conlosniñosenlamochila, @Mochileros 2.0, @Thisistravel, @RecienViajados, @Blogtiful, @andreamanazanares, @missabyangelica, @alicantetreasures, @Onceonthestreet i el periodista Ruben López, del Blog @5Barricas.