Información

Información

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Educació obri les inscripcions a l’escola de tardor Carme Miquel d’Elx

La inscripció es farà a través del portal dels CEFIRE: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=9038552 

Educació de la Generalitat obri les inscripcions de les jornades a Elx de la primera escola de tardor Carme Miquel. La inscripció en es farà a través del portal dels CEFIRE (http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=9038552 ).

Les jornades arrancaran el 16 d'octubre al Centre de Congressos amb un diàleg de tres directors i directores d'institut amb l'holandés Rob Houben, director de l'Agora School de Roermond, als Països Baixos. Les àgores d'Holanda i Bèlgica són un moviment d'escoles públiques que impulsen l'aprenentatge dirigit per l'alumnat, on es construeix el coneixement a partir dels centres d'interés dels i les escolars.

El diàleg amb Rob Houben serà bé en directe o bé en streaming, segons permeten la situació d'ambdós països en el moment de la trobada. Si és en streaming, mostrarà en directe els espais d'una Escola Àgora i centrarà el seu discurs en el redisseny d'espais, el treball per àmbits interdisciplinaris, el currículum de 6 a 18 anys i les mesures Covid que s'han pres fins al moment.

El dissabte 17 continuarà la trobada amb sis tallers sobre la Festa d'Elx, la poesia i l'art, el joc i el teatre com a vehicle comunicatiu.

Totes les ponències i debats es retransmetran en directe per internet al canal GVA i els tallers seran enregistrats.

Tota aquesta formació estarà acompanyada per l'exposició sobre el 45 aniversari de les Escoles d'Estiu del País Valencià, que organitzen els MRP des de 1976. L'any 1975 es va haver d'ajornar a la tardor perquè no va arribar a temps el vistiplau de la Delegació de Govern de la dictadura.

L'exposició «Repensar l'escola. Les Escoles d'Estiu al País Valencià» quedarà allotjada a la Sala Antiga Capella de l'Orde Tercera Franciscana i es podrà visitar a partir del mateix 16 d'octubre a les 19:30 horas.

Lo último en INF+

Compartir el artículo

stats