Información

Información

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El CEIP Santísima Faz sigue trabajando en su telediario

El CEIP Santísima Faz sigue trabajando en su telediario

Les i els alumnes de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi han gaudit de la companyia d’una visita molt especial. L’escriptora valenciana, Isabel Barceló, va compartir amb mestres i alumnat una llarga conversa sobre la pervivència dels autors clàssics, sobre la imperiosa necessitar de llegir i rellegir les obres que millor ens expliquen els naixement de la nostra cultura.

El CEIP Santísima Faz sigue trabajando en su telediario

De la mà de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura del Ministeri de Cultura i Esport, i organitzat pel departament de Llatí i Grec de l’Andreu Sempere, l’autora va permetre endinsar-se en la història dels diferents mites que tenen l’amor com a tema central. Llegendes, que encara avui en dia, formen part de la cultura popular, però que cal llegir i reinterpretar des del seu origen, sense les deformacions a les que són sotmeses des de la contemporaneïtat. Isabel Barceló és autora d’un bon nombre d’obres de divulgació patrimonial i novel·la històrica.

En acabar, va participar de l’entrega de premis als alumnes per les seues creacions literàries: Maria Rodríguez Ruiz (4t d’ESO), Iria García Corbi i Cristina Pérez Mollá (1r de Batxillerat) i Adrián Bujaldón Rodríguez (2n de Batxillerat).

El alumnado del CEIP Santísima Faz de Alicante sigue trabajando en su proyecto de telediario. El pasado 10 de marzo recibieron la visita del jugador de pilota Carlos Sanchís. Aprovechando su proyecto, en esta ocasión, los alumnos decidieron realizar una rueda de prensa. Los alumnos realizaron una serie de preguntas y elaboraron un photocall con todos los colaboradores del centro.

Lo último en INF+

Compartir el artículo

stats