Síguenos en redes sociales:

El «verd fluo» impregna el CEIP Azorín Monòver

Aquest projecte és una proposta artística multidisciplinària d’inspiració ecologista que enriqueix enormement el procés d’aprenentatge de l’alumnat

El "verd fluo" impregna el CEIP Azorín MonòverINFORMACIÓN

8

El centre Azorín Monòver ha sigut un dels col·legis seleccionats des de la Direcció General d’Innovació Educativa per a desenvolupar el projecte Verd Fluo, un programa de resistències artístiques. Una proposta artística multidisciplinària d’inspiració ecologista que enriqueix enormement el procés d’aprenentatge de l’alumnat. La persona que està a càrrec dels tallers és David Torres Pérez, creador d’aquest projecte, que desenvolupa la seua activitat artística com a actor, dramaturg i escenògraf en diverses obres treatrals a la qual hem d’afegir la seua experiència educativa com a professor de teatre en distints centres educatius de París.

La seua formació està basada en les tècniques d’Stanislavsky i d’Etienne Decroux que va estudiar a Espanya i a París. Va ser la millor manera de continuar amb l’anterior projecte d’innovació que es fonamentava en l’art.

Pulsa para ver más contenido para ti