­Es Liceu és una escola amb 35 anys d´història on actualment s´imparteixen tots els nivells de l´ensenyament obligatori (infantil, primària i secundària) i diversos cicles formatius d´ensenyament postobligatori.

Pel que fa als ensenyaments de formació professional, la premisa de l´escola és clara: preparar persones per a convertir-los en excel·lents professionals.

Els cicles formatius s´inicien en la seva modalitat d´FP Bàsica en les especialitats d´informàtica i comunicacions, per una banda, i administració, per una altra.

Cicles formatius de grau mitjà

L´oferta formativa de l´escola en grau mitjà està formada pel CFGM de Cures d´Auxiliars d´Infermeria (en torn d´horabaixa) i el CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes (en torn de matí i d´horabaixa). Estan adreçats a estudiants que volen continuar la seva formació després de l´ensenyament obligatori.

Cicle de grau superior en Desenvolupament web

Des de aquest curs l´escola incorpora a la seva oferta formativa un nou CFGS de Desenvolupament d´Aplicacions Web. Amb aquest cicle l´escola reforça la seva oferta de Formació Professional i en especial la branca d´Informàtica i Comunicacions, on, juntament amb la Formació Professional Bàsica d´Informàtica i Comunicacions, i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, s´ofereix un itinerari complet de la mateixa branca.

El nou CFGS parteix d´uns continguts i materials propis que Es Liceu ha actualitzat amb les tecnologies existents i ha adaptat a les demandes del mercat laboral. Tot el professorat que s´ha seleccionat per aquest nou cicle està molt format i ha exercit en el món de les empreses de desenvolupament web com a treballadors. Això permet oferir un ensenyament molt enfocat a una òptima incorporació en el mon laboral.

L´actual xarxa d´empreses amb les qual treballa l´escola garanteix que l´estudiant pugui realitzar unes pràctiques profitoses i que li serveixin com a introducció dins un marc laboral. Els alumnes d´aquest nou cicle, en acabar, també poden optar per continuar amb els estudis a la Universitat sense necessitat de realitzar la selectivitat. A més a més gràcies al temari que s'imparteix podran gaudir de convalidacions. Les sortides professionals més immediates després de fer aquest cicle són dins el món del desenvolupament d´aplicaccions web que actualment estan presents en tots els dispositius (ordinadors, mòbils, tablets, €).

Es Liceu encara disposa de places així que en cas que hi esteu interessat, posau-vos en en contacte amb l´escola.

CFGS de Desenvolupament d´aplicacions web Àmbit professional

Desenvolupa l´activitat professional en empreses o entitats públiques o privades de qualsevol mida que disposen d'infraestructura de xarxes intranet, Internet o extranet, a l'àrea de desenvolupament del departament d'informàtica exercint feina tant per compte propi com per compte aliè.

Sectors productius

Està present sobretot en el sector serveis, però es troba en tots els sectors productius atès que l'activitat compta com a objectiu distribuir informació de forma interna i externa a l'organització en la qual s'està exercint l'activitat, a més es troba en els tipus d'empreses següents:

- Empreses de desenvolupament de programari amb tecnologies web.

- Empreses que tenen com a objectiu de negoci la comercialització de serveis d'anàlisi, disseny i construcció d'aplicacions informàtiques per a infraestructures de xarxes intranet, internet i extranet.

- Empreses o entitats que utilitzen sistemes informàtics per a la seva gestió.

Sortides professionals

Programador web.

Programador multimedia.

Programador d'aplicacions mòbils.

Oferta cicles formatius d´Es Liceu

Itinerari complert de FP Informàtica

Formació Professional Bàsica en Informàtica i Comunicacions.

Formació Professional de Grau mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Formació Professional de Grau Superior en Desenvolupament d´Aplicacions Web

Altres cicles formatius

Formació Professional Bàsica en Serveis Administratius.

Formació Professional de Grau Mitjà en Cures d´Auxiliars d´Infermeria

Més informacióEs Liceu

Camí Cabana, 31. Pont d´Inca. Marratxí

971 60 00 98

www.esliceu.com

escola@esliceu.com