Antonio Manresa: "No podia estar en un lloc on es parlava de 'presos polítics'"

L'edil de Cultura indica que "la mateixa llibertat que tenen per a dir això la tinc jo per a anar-me'n" de la gala del Principal

Antonio Manresa: "No podia estar en un lloc on es parlava de 'presos polítics'"

El regidor de Cultura d'Alacant, Antonio Manresa, va abandonar dilluns la gala dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes al costat d'altres dues representants de Ciutadans i el tinent d'alcalde Manuel Villar perquè es va sentir "ofés" en sentir parlar de "presos polítics" a un dels ballarins de Sol Picó que va eixir a recollir el seu premi.

"No entenc que es diga presos polítics a polítics presos que han conculcat unes lleis i això té unes conseqüències. I amb l'aplaudiment es donava suport el que estava ocorrent a Catalunya, que era una insurrecció", ha interpretat l'edil, qui considera que si s'hagueren pronunciat, per exemple, contra l'exhumació de Franco "segurament també me n'hauria anat perquè no ha de mesclar-se la política en uns premis de cultura".

"Vaig anar a la gala perquè era el meu deure com a regidor però no podia estar en un lloc on es parlava de presos polítics", ha afirmat, després d'afegir que ·la mateixa llibertat que tenen ells per a dir això la tinc jo per a anar-me'n sense interrompre".

Pulsa para ver más contenido para ti