La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d´Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l´Orquestra Filharmònica de la UA.

L´acord, subscrit en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles, i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar, va comptar també amb la presència de la vicerectora de Planificació Econòmica i vicepresidenta de la Fundació General de la UA, Mónica Martí, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la secretària general de la UA, Esther Algarra, i la directora de la Fundació Manuel Peláez, Concha Aldave.

El mecenatge de la Fundació Manuel Peláez permet finançar beques de formació per als músics de l´OFUA, així com la celebració de cicles de concerts que anualment organitza la Universitat.

El rector, Manuel Palomar, ha volgut destacar el caràcter formatiu de l´OFUA i ha agraït la col·laboració de la Fundació Manuel Peláez, «que any rere any aporta els mitjans que permeten que un projecte com el de l´OFUA puga tirar endavant».

La Fundació Manuel Peláez va ser el primer patrocinador que, des del 2008, ha donat suport a aquest projecte musical i formatiu, un suport que s´ha mantingut de manera ininterrompuda durant aquests anys.