Acte de comiat

Tot a punt a Alcoi per a rebre les cendres de Camilo Sesto

Centenars de veïns rendiran aquest dijous l'últim homenatge en una capella ardent en el saló de plens de l'ajuntament. Aquest tribut serà possible després de l'acord amb el seu fill per a portar les seues restes a la seua ciutat natal

Tot a punt a Alcoi per a rebre les cendres de Camilo SestoJUANI RUZ

La ciutat natal de Camilo Sesto, Alcoi, té tot llest per a rebre aquest dijous les cendres del seu artista més universal, a qui centenars de veïns rendiran l'últim homenatge en una capella ardent al saló de plens de l'ajuntament.

Aquest tribut serà possible després de l'acord aconseguit per l'ajuntament i l'advocat de l'hereu universal, Camilo Blanes Ornelas, per a portar les seues restes a la seua ciutat natal.

Des de les 11 del matí fins a les 20 hores s'espera que passen centenars de persones per a oferir l'últim adeu al medalla d'Or i fill predilecte d'Alcoi, qui va inaugurar en 2018 una avinguda amb el seu nom en el municipi i qui recentment va rebre la distinció d'ambaixador de la Comunitat Valenciana, atorgat pel Consell valencià, així com un premi Ondas a títol pòstum.

El consistori alcoià ha comunicat que durant l'acte no hi haurà parlaments ni discursos oficials, ja que "tractarà de ser un adeu a Camilo Sesto emotiu i sentit, però senzill, seguint amb el mateix estil de tots els actes realitzats en vida al cantant", segons ha manifestat Antonio Francés, alcalde socialista d'Alcoi.

S'espera la presència a Alcoi de centenars de seguidors de l'artista, alguns vinguts des de l'estranger. De fet, grups de Perú i Mèxic ja han confirmat la seua assistència, i alguns fins i tot ja es troben a la ciutat i han visitat el Club de Fans de Camilo Sesto, on hi ha un xicotet museu dedicat a la seua figura.

Pulsa para ver más contenido para ti